Verbeke Outdoor

Picknicktafels

Showing all 5 results

View: 25 50 All

Picknicktafels

 

Je kent ze wel: de houten picknicktafels die langs autosnelwegen, in speeltuinen of op leuke groene plekjes opgesteld staan. Een leuke picknicktafel is gezellig om in de tuin te eten. Deze tuintafels zijn ideaal om buiten te werken, te spelen met de kinderen of rustig je favoriete tijdschrift te lezen. De picknicktafels zijn universeel, hebben een speels ontwerp en gaan superlang mee.

Plaats voor iedereen

Nu bestaan deze leuke picknicktafels ook in een stijlvolle aluminium uitvoering. Deze tuintafels zijn gemakkelijk te onderhouden en super duurzaam in alle weersomstandigheden. Bovendien kan je deze picknickbank het hele jaar door buiten laten staan. Dankzij het lichte gewicht is hij gemakkelijk te (ver)plaatsen. Met deze ruime picknicktafel is er steeds plaats voor iedereen. Wanneer er een onverwachte gast opduikt, schuif je gewoon wat dichter bij elkaar, lekker gezellig en geen gesleur met stoelen. Bovendien hebben de Pic Nic tafels van Jati & Kebon een handig design: geen lastige balken waar je onelegant over moet stappen. Kortom, puur genieten in stijl met een minimum aan onderhoud.

Picknicktafel kopen

Bij het aankopen van een picknicktafel is het belangrijk dat je rekening houdt met het aantal personen dat er aan moeten kunnen plaatsnemen. Er bestaan verschillende afmetingen in picknicktafels en dat is de bepalend voor de lengte van de picknicktafel die je kiest. Je hebt waarschijnlijk al een plek in gedachten om de picknicktafel te zetten. Meet zeker de exacte afmetingen die de tuintafel maximaal mag hebben voor je de picknickbank gaat kopen.

Ontmoetingsplek in uw tuin

Met deze ruime picknicktafels creëert u de ideale stijlvolle ontmoetingsplaats op uw terras. De buitentafel heeft dan wel een robuuste uitstraling, dankzij de aluminiummaterialen is ze zeer licht. De moderne uitstraling is een echte streling voor het oog. Deze designtopper laat u comfortabel genieten van een picknick in de buitenlucht.

Schuif mee aan (in) tafel en laat het feest beginnen!

Wilt u niets missen?

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN MIS NIETS VAN ONZE ACTIES EN PROMOTIES