Verbeke Outdoor

Parasols

Alle 16 resultaten

View: 25 50 All

Parasols

In de zomer kan de zon soms té fel zijn en wilt u buiten kunnen genieten in de schaduw. De middagzon kan schadelijk zijn voor uw huid of u wilt een zonneslag vermijden. In alle veiligheid van de zomerse buitenlucht genieten? U kan best een degelijke parasol kopen om uzelf en uw kinderen te beschermen. Neem online een kijkje naar de parasols van Verbeke Outdoor en kom langs in onze winkel.

Welke soort parasol past het best bij uw tuin of terras?

De soort parasol die u nodig heeft hangt af van de plaats waar u hem wilt plaatsen. Een kleine handige parasol past beter op uw balkon en een luxueuze grote parasol past beter op uw groot zonnig terras. Bij Verbeke Outdoor kan u parasols kiezen uit verschillende kleuren, maten en soorten. Misschien wilt u een neutrale parasol in een onopvallende tint of verkiest u één met een opvallend kleurtje?

De meeste mensen kiezen een ronde parasol om in de schaduw te kuieren, maar er bestaan ook vierkante of rechthoekige parasols. Afhankelijk van de vorm van uw terras of balkon kan het de ideale terrasparasol zijn om uw plekje van frisse schaduw te voorzien.

Zwevende parasol of stokparasol?

Verbeke Outdoor biedt de klassieke stokparasol, maar daarnaast kan u ook zwevende parasols kopen bij ons. Een hangparasol, ook wel zweefparasol, heeft geen vervelende stok in het midden. Zo kan u de schaduw beter benutten die de parasol u biedt. Een zwevende parasol is handig om in het zwembad of de zandbak van uw kinderen schaduw te voorzien.

Een grote vrijhangende parasol nodig? Of eerder een kleine muurparasol of hangparasol? Zelfs voor een chique horeca parasol bent u bij Verbeke Outdoor aan het juiste adres.

Een parasol kopen

U kan verschillende parasols bekijken en vergelijken. Als u uw favoriete parasol wilt kopen, kan u deze parasol online kopen via de website van Jardin De Ville. Wilt u uw perfecte parasol toch nog even in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Deinze en laat u adviseren door onze medewerkers om de beste keuze te maken. Naast een trendy parasol ook op zoek naar een geschikte parasolvoet en een parasolhoes die uw terrasparasol beschermt tegen alle weersomstandigheden? Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreid gamma.

Wilt u niets missen?

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN MIS NIETS VAN ONZE ACTIES EN PROMOTIES